Bokprat: Bill Clegg

«Clegg has conjured a novel that reveals the depths of the human heart.»
Clare Clarc, The Guardian

Bill Clegg har skrevet romanen Vi som hadde en familie, en av de beste bøkene jeg har lest i vår. Gleden var stor da han kom på besøk og ble med meg en tur inn i vårt bittelille studio for en prat. I denne episoden av Bokprat snakker vi om denne romanen, leseropplevelsen, hvor fortellingen kom fra og hvordan det er å skrive selv når man også jobber som litterær agent.

Bill_Clegg_Vi_som_hadde_en_familie

Om romanen:
Kjernen i ‘Vi som hadde en familie’ er en hyllest til den familien vi fødes inn i, og den vi skaper oss selv. Og nettopp derfor er det en bok som angår oss alle. Usikkerheten på hva som egentlig har skjedd driver leseren frem, samtidig som det er en historie om tilgivelse og håp, en historie som ikke etterlater noen uberørt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s