Christmas down Memory Lane #2: Min første hjertesorg

Året var 1986. Iskald førjulstid. Han het Roger og var klassens definitive sjarmør. Som alle andre jenter i klassen var jeg hodestups forelsket, og overraskende nok ble vi kjærester. I noen dager. Før han slo opp og gikk videre til neste. Hjertet mitt var knust og jeg gråt mine tapre tårer på skulderen til mor. Som tok meg med i platesjappa og kjøpte Wham! The Final til meg, i tillegg til at det ble burger på MAX. Det var merkelig nok en fin trøst, og jeg har fortsatt vinylutgaven av The Final i hylla. Men når jeg hører Last Christmas med Wham! så kan jeg fortsatt kjenne et lite stikk av hjertesorg, fra den tid for lenge, lenge siden. Og merkelig nok får det meg til å smile.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s